Skip to main content

Costa Navarino

Costa Navarino är nog det bästa och populäraste resmålet i Europa. Detta är en resort med hela 4 golfbanor i absolut världsklass! Allt på Costa Navarino är av högsta kvalitet. Platsen vid vattnet, naturen, hotellen, servicen, banskötseln av Troon Golf, bandesign av Bernhard Langer, Robert Trent Jones Jr och José María Olazábal är alla faktorer för att detta är så bra.

Här finns 4 banor: The Dunes Course, The Bay Course, The Hills Course & The Olympic Course. The Dunes Course ligger bara en kort promenad från hotellen Westin Costa Navarino & The Romanos. Banan är designad av den tidigare Ryder Cup kaptenen Bernhard Langer och ligger i en naturlig miljö vid vattnet. Denna bana har en del tuffa hål blandat med några lättare. Den är relativt platt och lätt att gå och det är verkligen en bana man vill spela mer än en gång. 

The Bay Course ligger en kort transfer bort från hotellen och är designad av Robert Trent Jones Jr. Banan ligger fantastiskt vackert med utsikt över havet från de flesta av hålen. Denna bana är mer ondulerad och något kortare. En favorit för många av våra gäster! 

Öppningshålen på The Hills Course och The Olympic Course ligger parallellt med varandra. Därefter går bansträckningen åt olika håll. Olympic slingrar sig längst avsatsen av ett berg, med fantastisk utsikt över havet. Hills går på andra sidan av berget, där man har utsikt över dalen och bergen. Designmässigt liknar banorna varandra, med sina generösa fairways och greener. Båda spelas också med ganska stora höjdskillnader på vissa av hålen. Dessa två banor är ritade av José María Olazábal, och han har verkligen lyckats göra två fantastiska banor som man längtar efter att spela igen så fort man har hålat ut på hål 18. 

Antal Hål: 72

Bankaraktär: Seaside-, parkbana, kuperad parkbana 

Längd:

  • Gul: 

The Dunes Course: 5707m (par 72)

The Bay Course: 5232m (par 71)

The Hills Course: 5864m (par 72)

The Olympic Course: 5747m (par 72)

  • Röd:

The Dunes Course: 4857m (par 72)

The Bay Course: 4408m (par 71)

The Hills Course: 4925m (par 72)

The Olympic Course: 4764m (par 72)

Bandesigner: Bernhard Langer (The Dunes Course), Robert Trent Jones Jr. (The Bay Course), José María Olazábal (The Hills Course & The Olympic Course).

 

Fritextsökning

Hotell

The Romanos, Costa Navarino
The Romanos, Costa Navarino
Femstjärniga The Romanos har en service utöver det vanliga. Hotellrummen är stilrena med hög standard. Det finns även en vacker privat sandstrand alldeles nedanför hotellområdet samt många olika resta...
The Westin Resort, Costa Navarino
The Westin Resort, Costa Navarino
The Westin Resort Costa Navarino är en exklusiv femstjärnig resort och en våra personliga favoriter. Byggnaderna är låga och i varma färger, allt för att vara i harmoni och smälta in med den vackra na...

Avgångar

AvresaAvreseortHotellLediga platser
9/3Stockholm/ArlandaThe Westin Resort, Costa Navarino
Tränare: Johan Bjerhag
Fullbokad, väntelistaBoka på väntelista
13/4Stockholm/Arlanda The Westin Resort, Costa Navarino
Tränare: Ingela Tisén
2Boka
20/4Stockholm/ArlandaThe Westin Resort, Costa Navarino
Tränare: Ingela Tisén
Fullbokad, väntelistaBoka på väntelista
12/10Stockholm/ArlandaThe Westin Resort, Costa Navarino
Tränare: Ingela Tisén
5Boka
19/10Stockholm/ArlandaThe Westin Resort, Costa Navarino
Tränare: Ingela Tisén
Mer än 8Boka
2/11Stockholm/ArlandaThe Westin Resort, Costa Navarino
Tränare: Göran Knutsson
Mer än 8Boka
2/11Stockholm/ArlandaThe Westin Resort, Costa Navarino
Tränare: Staffan Petersson
Mer än 8Boka
16/11Stockholm/ArlandaThe Westin Resort, Costa Navarino
Tränare: Johan Moberg & Lars Bjurström
Mer än 8Boka