Skip to main content

Quinta da Marinha

Quinta da Marinha är en femstjärnig, lyxig golfresort med utsikt över Atlanten. Några kilometer bort ligger Cascais, en otroligt charmig semesterort med massor av restauranger och ett rikt nöjesliv. Hotellet genomgick en omfattande renovering 2014 och den inbjudande miljön och vänliga personalen borgar för en verkligt lyckad vistelse.

Tre utmärkta restauranger finns att välja på och livemusik spelas i Trent Jones Bar. Vill du ta ledigt från golfen så finns mycket annat att göra. Njut av en behandling på hotellets spa, träna på fitness centret eller spela tennis på någon av de sex banorna, hyr en cykel eller ta en promenad i naturskyddsområdet eller ta ett dopp i inomhuspoolen alternativt i någon hotellets flera utomhuspooler.

Quinta da Marinha ligger 35 minuters bilresa från Lissabon och bara 4 km from Guincho Beach. Gratis shuttlebuss till Cascais ingår för hotellets gäster. Från Cascais går pendeltåg in till centrala Lissabon.

Fritextsökning

Hotell

Hotel Quinta da Marinha Resort
Hotel Quinta da Marinha Resort
Quinta da Marinha är en femstjärnig, lyxig golfresort med utsikt över Atlanten. Några kilometer bort ligger Cascais, en otroligt charmig semesterort med massor av restauranger och ett rikt nöjesliv. H...
Kontakta oss
Adress:
Future Travel Sweden
Sankt Eriksplan 11
113 21 Stockholm