Skip to main content

Pula Golf

Att avkoppla på Pula Golf Resort är som att resa till det förflutna, men med alla nuvarande bekvämligheter. Beläget på en vacker och lugn plats på ön strax utanför Son Servera. Hotellet och golfklubben ligger i ett slott frän 1581, där kunderna välkomnas av Mallorcas varma och hjärtliga gästfrihet. Resorten är utrustad med ett magnifikt spa med jaccuzzi, pool, bastu, ångbad och möjligheter till massage för att få koppla av efter en dag fylld av golf. 

Golfbanan grundades 1995 och renoverades av José María Olazábal mellan 2004 och 2006 för att tillgodose kraven på internationell och professionell golf. Pula Golf har ett stort driving-range område, två Putting-Greens och likaså erbjuds ett Shortgame-område, inklusive 3 pitching Greens för att träna alla slags slag. Pula Golf har blivit scenen för stora händelser inom den Spanska golfen, som bland annat PGA European Tour Championships Mallorca, Mallorca Skin Games eller Olazábal & Nadal Invitational.

Fritextsökning

Hotell

Hotel Pula Golf Resort
Hotel Pula Golf Resort
Att avkoppla på Pula Golf Resort är som att resa till det förflutna, men med alla nuvarande bekvämligheter. Beläget på en av de vackraste och lugna platserna på ön strax utanför Son Servera. Kunderna...