Skip to main content

Pula Golf

Att avkoppla på Pula Golf Resort är som att resa till det förflutna, men med alla nuvarande bekvämligheter. Beläget på en vacker och lugn plats på ön strax utanför Son Servera. Hotellet och golfklubben ligger i ett slott från 1581, där kunderna välkomnas av Mallorcas varma och hjärtliga gästfrihet. Resorten är utrustad med ett magnifikt spa med jaccuzzi, pool, bastu, ångbad och möjligheter till massage för att få koppla av efter en dag fylld av golf. 

Golfbanan grundades 1995 och renoverades av José María Olazábal mellan 2004 och 2006 för att tillgodose kraven på internationell och professionell golf. Pula Golf har ett stort driving range område, två putting greens och likaså erbjuds ett närspelsområde, inklusive tre pitching greens för att träna alla typer av slag. Pula Golf har blivit scenen för stora händelser inom den Spanska golfen, som bland annat PGA European Tour Championships Mallorca, Mallorca Skins Game och Olazábal & Nadal Invitational.

Antal Hål: 18 par 72

Bankaraktär: Parkbana 

Längd:

  • Gul: 

5869m

  • Röd:

5107m

Bandesigner: Francisco Lopez Segales, omdesignad av José-María Olazábal

Fritextsökning

Hotell

Pula Golf Resort
Pula Golf Resort
Pula Golf Resort är en golfanläggning belägen på ön Mallorca i Spanien. Resorten består av en 18-hålsbana och ett hotell med 68 rum och sviter. Banan är omgiven av tall- och olivträd och har en design...
Resekalender
8/9Gotland med Jan-Ivar Johansson
27/9Marbella med Gunilla Nielsen
3/10La Sella med Björn Kellander
5/10En fyrboll med Daniel Bäck på Costa Navarino. Exklusiva träningsresor i små grupper
5/10Marbella med Lollo Jansson
Kontakta oss
Adress:
Future Travel Sweden
Sankt Eriksplan 11
113 21 Stockholm