Skip to main content

Sierra Golf

Sierra Golf är en 18 håls parkbana, vi gillar designen med en omväxlande vacker natur, med ett lugn där du spelar varje hål för sig utan att störas och där det sällan är trängsel. Banan är omväxlande och rolig att spela och i väldigt fint skick.

Det finns även goda träningsmöjligheter med en stor driving range och fina övningsområden. Reser du med oss ingår alltid range bollar, vagn och obegränsad golf om du vill spela mer än 18 hål. Klubbhuset har en skön traditionell stil, inspirerat från Skottland, med bar, restaurant och en generös terrass. 

Sierra Golf är utmärkt för en lång weekend, men även för grupper med sina goda träningsmöjligheter, tillgänglighet på banan och fina gemensamma utrymmen. 

Läs gärna mer om Sierra Golf på https://sierragolf.pl/

Som gäst på Sierra Golf bor du i bungalows på området, intill golfbanan, med 4 fräscha och rymliga rum i varje bungalow med egen terrass. På området finns tillgång till pool och bastu. Frukostbuffé ingår alltid, vi rekommenderar även bra och prisvärd halvpension med 2 rätters middag inkl. öl/vin i klubbhuset som ligger en kort promenad bort. Förvaring av klubbor vid klubbhuset ingår.

Fritextsökning
Kontakta oss
Adress:
Future Travel Sweden
Sankt Eriksplan 11
113 21 Stockholm