Skip to main content

Sierra Golf

Sierra Golf är en kort resa från flygplatsen i Gdansk, ännu kortare från färjeterminalen i Gdynia om du väljer att ta med bilen. Förutom golf finns fina möjligheter att uppleva ”Trestadsområdet” där även Sopot, Polens Riviera, ingår och klassiska Gdansk, en av Polens äldsta städer med en flera tusen år lång historia. Här finns mycket att se och uppleva, allt till rimliga priser. 

Sierra Golf är en 18 håls parkbana, vi gillar designen med en omväxlande vacker natur, med ett lugn där du spelar varje hål för sig utan att störas och där det sällan är trängsel. Banan är omväxlande och rolig att spela och i väldigt fint skick.

Det finns även goda träningsmöjligheter med en stor driving range och fina övningsområden. Reser du med oss ingår alltid range bollar, vagn och obegränsad golf om du vill spela mer än 18 hål. Klubbhuset har en skön traditionell stil, inspirerat från Skottland, med bar, restaurant och en generös terrass. 

Sierra Golf är utmärkt för en lång weekend, men även för grupper med sina goda träningsmöjligheter, tillgänglighet på banan och fina gemensamma utrymmen.
 

Som gäst på Sierra Golf bor du i bungalows på området, intill golfbanan, med 4 fräscha och rymliga rum i varje bungalow med egen terrass. På området finns tillgång till pool och bastu. Klubbhuset ligger en kort promenad bort. Förvaring av klubbor vid klubbhuset ingår.

Fritextsökning
Kontakta oss
Adress:
Future Travel Sweden
Sankt Eriksplan 11
113 21 Stockholm