Skip to main content

Sueno Hotels Golf Belek

Sueno Golf är en otroligt bra anläggning med två jättefina 18-håls banor. Hotellet ligger i direkt anslutning till banan och du tar hissen direkt ner till banan. Området är känt för sin natur och ligger i hjärtat av Beleks tallskog med alla toner av grönt vid medelhavet. Golfbanan har en arkitektur som passar naturen och anläggningen har utformats i detalj för gästens behag. Det är fantastiskt bra service på golfklubben och det finns en restaurang, bar, golfshop och även en utomhuspool om man vill ta ett dopp efter golfrundan. Resorten har en gigantisk putt/chipping green.

 

SUENO HOTELS GOLF BELEK

Sueno Hotels Golf Belek erbjuder 'Ultra All Inclusive' av högsta klass vilket innebär att all mat och dryck ingår på hotellet och i klubbhuset. Detta gäller 24 timmar om dygnet. Hotellrummen är 35-45 m2 stora och hotellet ligger endast med en kort promenad till stranden. 

Fritextsökning

Hotell

Sueno Hotels Golf Belek
Sueno Hotels Golf Belek
Sueno Hotels Golf Belek erbjuder 'Ultra All Inclusive' av högsta klass vilket innebär att all mat och dryck ingår på hotellet och i klubbhuset. Detta gäller 24 timmar om dygnet. Hotellrummen är 35-45...
Resekalender
5/10En fyrboll med Daniel Bäck på Costa Navarino. Exklusiva träningsresor i små grupper
5/10Costa Navarino med Dennis Heith
5/10Marbella med Lollo Jansson
12/10Parco de Medici med Lars Johansson & Jonas Lekman
12/10En fyrboll med Daniel Bäck på Costa Navarino. Exklusiva träningsresor i små grupper
Kontakta oss
Adress:
Future Travel Sweden
Sankt Eriksplan 11
113 21 Stockholm