Skip to main content

Royal Obidos

Banan sträcker sig över 6.695m och är ett sant test av golf för spelare på alla nivåer. Det första hålet, en generös dogleg, leder norrut och skapar en spektakulär kombination med utsikt över lagunen (Lagoa de Óbidos). De första nio hålen har den fantastiska Óbidos lagunen i bakgrunden och de sista nio har utsikt över Atlanten. Sex av hålen slingrar sig mellan ett komplicerat ekosystem av sjöar som är sammankopplade med livliga strömmar. 

Evolutee Hotell på Royal Óbidos Spa & Golf Resort erbjuder en unik och oförglömlig upplevelse. Det är den perfekta platsen för en romantisk helgresa för två eller en avslappnad familjesemester och för dem som söker diskret men hög standard och detaljorienterad service.  Evolutee Hotell har ett riktigt idylliskt läge och erbjuder fantastisk utsikt över golfbanan, Atlanten och Lagoa de Óbidos. På hotellet kan du förbättra ditt välbefinnande med ett besök till det fridfulla Elemental spat, som erbjuder överflödiga massager och innovativa behandlingar som ger dig total balans och harmoni.

Fritextsökning

Hotell

Evolutee Hotel
Evolutee Hotel
Evolutee Hotell på Royal Óbidos Spa & Golf Resort erbjuder en unik och oförglömlig upplevelse. Det är den perfekta platsen för en romantisk helgresa för två eller en avslappnad familjesemester och för...
Resekalender
8/9Gotland med Jan-Ivar Johansson
5/10En fyrboll med Daniel Bäck på Costa Navarino. Exklusiva träningsresor i små grupper
5/10Marbella med Lollo Jansson
8/10Mar Menor med Björn & Eleonor Asplund
12/10En fyrboll med Daniel Bäck på Costa Navarino. Exklusiva träningsresor i små grupper
Kontakta oss
Adress:
Future Travel Sweden
Sankt Eriksplan 11
113 21 Stockholm