Skip to main content

Praia D'el Rey

Exklusiva Praia D'El Rey Golf & Beach Resort ligger hem för milslånga gyllene stränder, en världsklass golfbana och långa dagar med rikligt solsken. Anläggningen ligger längs den orörda kusten av Portugals Silver Coast, och erbjuder en mängd spektakulära villor, semesterboende och det lyxiga boendet på det 5-stjärniga Marriott Hotel. Mästerskaps golfbanan ligger i centrum och har ett rykte som en av de bästa banorna i Europa. Praia D'El Rey ligger bara 50 minuter från den kosmopolitiska huvudstaden Lissabon!

Praia D'El Rey är utan tvekan en av de mest fantastiska golfbanorna i Europa. Belagd bland omfattande tallskogar och böljande sanddyner, med spektakulär utsikt över Atlanten och Berlengasöarna bortom. Golfbanan på 18-hål är designad av den berömda amerikanska golfarkitekten Cabell B.Robinson och invigdes den 14 juni 1997. Djupa bunkrar, sluttande greener och sanddyner kontrasteras skarpt mot den frodiga fairwayen, vilket gör Praia D'el Rey till den kompletta golfutmaningen.

Fritextsökning

Hotell

Praia D'El Rey Marriott Golf & Beach Resort
Praia D'El Rey Marriott Golf & Beach Resort
Exklusiva Praia D'El Rey Golf & Beach Resort ligger hem för milslånga gyllene stränder, en världsklass golfbana och långa dagar med rikligt solsken. Anläggningen ligger längs den orörda kusten av Port...

Avgångar

AvresaAvreseortHotellLediga platser
28/4Stockholm/ArlandaPraia D'El Rey Marriott Golf & Beach Resort
PGA Pro/tränare: Ingela Tisén
Mer än 8Boka
Kontakta oss
Adress:
Future Travel Sweden
Hälsingegatan 1
113 23 Stockholm