Skip to main content

Thracian Cliffs

Att Bulgarien blir ett allt populärare turistland är inte konstigt. Här finns kilometerlånga sandstränder, vacker natur, dramatisk historia och ett solsäkert och stabilt sommarklimat. Med en spektakulär natur är några utav världens mest unika golfbanor belägna längs den klippiga kusten. Spela golf hela dagarna och njut av femstjärninga lyxhotell och bra middagar på kvällen. Vi garanterar att du inte kommer att bli besviken!

"Du kommer inte hitta en golfbana som denna någon annanstans på planeten." Gary Player

Inramat av karaktäristiska kustnära klippor och det stora blå av Svarta havet, är den 18-håls Gary Player utformade signatur banan på Thracian Cliffs en av de mest dramatiska golfbanor på jorden. Golfbanan har skulpterats att löpa längs klipporna och omfattar 85 hektar med magnifik utsikt. Havsutsikt finns i överflöd och från varje hål och det är rimligt att säga att varje hål är ett signatur hål. Men nummer 6 kommer garanterat att vara ett hål du sent kommer att glömma. Tee är placerat på toppen av en klippa med greenen 40 meter nedanför inskuren i klippväggen och omringad av vågorna från Svarta Havet. Utslaget från tee är absolut inget för den fega då distansen mäter över 210 meter. 

Fritextsökning

Hotell

Thracian Cliffs Golf & Beach Resort
Thracian Cliffs Golf & Beach Resort
Med lika hög standard på boende som på golfbanan erbjuder Thracian Cliffs högkvalitativt boende i angränsning till golfbanan. Här bor man i lägenhetssviter som är utspridda kring klubbhusområdet i två...
Resekalender
8/9Gotland med Jan-Ivar Johansson
5/10En fyrboll med Daniel Bäck på Costa Navarino. Exklusiva träningsresor i små grupper
5/10Marbella med Lollo Jansson
8/10Mar Menor med Björn & Eleonor Asplund
12/10En fyrboll med Daniel Bäck på Costa Navarino. Exklusiva träningsresor i små grupper
Kontakta oss
Adress:
Future Travel Sweden
Sankt Eriksplan 11
113 21 Stockholm