Skip to main content

Terre Blanche

Terre Blanche invigdes 2004 och har två internationellt välkända banor, "Le Château" och "Le Riou”. Dessutom har man en träningsanläggning som slår det mesta. Inte konstigt att man utsetts till en 10:e plats av världens 100 bästa golf resorter av GOLF WORLD (Storbritannien), tillsammans med kända orter som Pebble Beach, Pinehurst, Turnberry och Gleneagles.

Naturen själv är den stora inspirationen för banorna här: dalar, sjöar, raviner, vattenfall, skogar. Man har gjort allt för att anpassa designen till naturen på denna magnifika plats. Le Château är den mest utmanande banan, den kantas av vattenhinder och vaktande bunkrar och bjuder på snabba greener, allt i oklanderligt skick som förväntas av en mästerskapsbana. Le Riou är mer teknisk, här krävs både precision och en god strategi. Le Riou har gästats årligen av damernas Europatour . 

Albatros Golf Performance Center är en komplett och helt unik träningsanläggning med bl a driving range i två plan med 64 mattor, Top Tracers, två närspels områden och tre tränings greener varav en är inomhus. Bättre ställe för gruppträning går knappast att hitta!

Den ultimata upplevelsen är förstås att bo på resorten och njuta av både golf med oslagbara träningsmöjligheter för den som vill, förstklassigt boende, lyxigt SPA, härligt poolområde och matupplevelser värdiga en top resort i Frankrike. 

Terre Blanche finner du på Rivieran, nära Fayence en knapp timme (58 km) från Nice flygplats. Du tar dig enklast hit med hyrbil eller hämtas med Terre Blanche’ limousin service. Här har du nära till allt på Rivieran. Nattlivet i St Tropez, bad i Medelhavet en halvtimme bort, alla dessa små charmiga byar inom räckhåll, oändligt många bra restauranter och vingårdar. 

Fritextsökning

Hotell

Terre Blanche Hôtel Spa Golf Resort
Terre Blanche Hôtel Spa Golf Resort
Denna fantastiska 5* resort är som en liten provensalsk by där de 115 sviterna och villorna med en minsta yta på 60 m² ligger utspridda mellan gångvägar kantade av rosmarin och lavendel. Du promenerar...
Resekalender
5/10En fyrboll med Daniel Bäck på Costa Navarino. Exklusiva träningsresor i små grupper
5/10Costa Navarino med Dennis Heith
5/10Marbella med Lollo Jansson
12/10Parco de Medici med Lars Johansson & Jonas Lekman
12/10En fyrboll med Daniel Bäck på Costa Navarino. Exklusiva träningsresor i små grupper
Kontakta oss
Adress:
Future Travel Sweden
Sankt Eriksplan 11
113 21 Stockholm