Skip to main content

COVID-19

Bästa resenär, 

Med tanke på rådande situation med coronaviruset (COVID-19) vill vi på Future Travel hålla dig som resenär och kund informerad. 

Det är en otroligt pressad situation som hela resebranschen har hamnat i. Flygbolagen och en del hotell vägrar att betala tillbaka till oss resebyråer trots att de är skyldiga enligt EU lag att göra detta när de ställer in flygningar. Vi som resebyrå måste betala tillbaka våra resenärers pengar, allt enligt paketreselagen. 

Vi på Future Travel värderar dig och ditt välmående högt och strävar alltid efter att ge bästa möjliga service. Under rådande situation har vi högre belastning än vanligt och ber om ursäkt för eventuell väntetid när du kontaktar oss.

Vi har påbörjat återbetalningarna till de som valt återbetalning istället för ombokning. Vi behandlar återbetalningarna i tur och ordning.

Återigen vill vi tacka alla underbara kunder som valt att omboka vårens resa 2021 till hösten. Detta betyder väldigt mycket för oss. Vi uppskattar även alla fina email och telefonsamtal vi har fått från er. Det värmer djupt in i hjärtat. Vi hoppas och tror att vi snart kan se slutet på denna pandemi och ser fram emot att få resa med er i vår igen.


Här kan du läsa mer om COVID-19:
https://www.who.int
www.folkhalsomyndigheten.se


Vänliga hälsningar,

Staffan Petersson
VD

Fritextsökning