Skip to main content

Real Club Padel Marbella

Real Club Padel Marbella är en väldigt trevlig padelklubb i Marbella med 10 av de bästa banorna i området och fantastiska faciliteter för medlemmar och kunder som vill komma och spela. Det finns 10 banor i perfekt skick. Real Club Padel Marbella har även ett imponerande utomhus- samt inomhusgym där man har tillgång till vikter, maskiner och andra träningsredskap som passar just dig. Det tar endast ett par minuter att gå från hotellet, Bluebay Banus, till padelklubben. På området finns det även en bra restaurang där man kan äta lunch/fika mellan träningspassen. En padelresa hit innebär spel på förmiddagarna och eftermiddagarna. Klubben erbjuder även lokala spanska intruktörer om man inte åker med en svensk padelklubb med tränare. 

På Future Travel tycker vi att åka på en padelresa ska vara roligt, spännande och inspirerande. Vi erbjuder padelresor där alla är välkomna och utvecklar sig själva. Vi tränar med likasinnade, instrueras och utmanas av våra duktiga coacher som ger dig individuell feedback.

 

Fritextsökning

Hotell

Bluebay Banus
Bluebay Banus
Hotellet BlueBay Banus ligger med prommenadavstånd till den mest sofistikerade platsen på Costa del Sol: Puerto Banus. Härifrån hittar du stranden i Mistral, butikerna Nueva Milla de Oro i Marbella oc...

Avgångar

AvresaAvreseortHotellLediga platser
3/10KöpenhamnBluebay BanusFullbokad, väntelistaBoka på väntelista
18/10Stockholm/ArlandaBluebay Banus
Tränare: First Class Padel
2Boka
23/10Stockholm/ArlandaBluebay Banus
Tränare: First Class Padel
2Boka
Resekalender
Kontakta oss
Adress:
Future Travel Sweden
Hälsingegatan 1
113 23 Stockholm