Skip to main content

Johan Bjerhag

Johan har levt och andats med golfen i stort sett hela sitt liv. Började som nio-åring på en fotbollsplan i närheten av föräldrahemmet i Vetlanda. Kärleken till spelet var omedelbar och fullkomlig. Denna kärlek drev Johan så småningom till en professionell karriär som höll i sig i 16 år med starter på Nordic League, European Challengetour och Europatouren.

Gällande tränarfilosofi så jobbar Johan utefter Balance Golfs system som baseras på kroppens struktur, kroppens rörelseförmåga och hur kroppen vill generera kraft. En andra del av Johans filosofi är att bli smartare på banan och smartare då det gäller att anpassa sig utefter de förutsättningar som ges varje dag gällande väder och vind men också banans beskaffenhet och kroppens aktuella status.

Resor skapar en unik möjlighet. Att få coaching på en bana som man inte spelat tidigare gör att man på riktigt får ett tillfälle att komma in i huvudet både hos tränare och spelare och att förstå strategiska beslut vilket ofta kan vara svårt att få till under en säsong på hemmaplan dels för att tränarens tid för detta ofta är begränsad men också då man som spelare i regel har en vettig strategisk plan på hemmabanan som är uppbyggd under många år. Varje spelares individuella behov gällande träning och utveckling blir också lättare att se.

Passen är alltid pedagogiska, lättsamma och trivselfaktorn är mycket hög.

Johan jobbar på Nässjö Golfklubb och har tidigare varit tränare både på Ronneby Golfklubb och Vetlanda Golfklubb där Johan också är uppväxt.

Golf är livet, älska golf!

Fun fact: Johan vann KM på Vetlanda en gång med 27 slag och med ett resultat som över 54 hål var 23 under par. Johan har också vunnit Tränarmästerskapet två gånger och vunnit på Nordic League fyra gånger. Han har också 1-0 mot Rory McIlroy

Fritextsökning

Avgångar

AvresaAvreseortHotellLediga platserFrån pris
20/9KöpenhamnONA Valle Romano Golf & Resort
Tränare: Johan Bjerhag
214 850:-Boka
Kontakta oss
Adress:
Future Travel Sweden
Hälsingegatan 1
113 23 Stockholm