Skip to main content

Petra Rigby Jinglöv

Genom golfen har Petra haft förmånen att få resa och tävla över hela världen. Efter collegeåren så spelade hon fem säsonger på Europatouren och har representerat Sverige i många internationella tävlingar bland annat i lag EM och NM. Petras bästa individuella meriter är 2st SM vinster samt en vinst på Asientouren - Malaysian Ladies Open. 

Efter ett långt uppehåll från golfen så utbildade hon sig 2016 på PGAs grundutbildning för tränare samt blev auktoriserad Performance Coach VISION54. 

Sedan 2020 är Petra idrottsansvarig/koordinator för Stockholms Golfklubbs (Farmen) juniorverksamhet som är en av Sveriges största ( juniorverksamheter) och är även tränare på Farmen, som hon tycker är väldigt roligt.

Petra vill hjälpa fler att upptäcka hur kul det är med golf och vill gärna hjälpa just dig att nå nästa nivå i din utveckling med hjälp av VISION54s viktiga verktyg som handlar om de icke-tekniska skillsen. Hon jobbar och tror på att de tekniska skillsen behöver kompletteras med icke-tekniska skills för att öka din prestation och glädje i golfen.
 
Fun fact: Petra har bott utomlands i flera länder som USA, Dubai, Filippinerna och Malaysia. Hon älskar asiatisk mat och är svag för goda cocktails. Är en av sex certifierade VISION54 coacher i världen.
Fritextsökning

Avgångar

AvresaAvreseortHotellLediga platserFrån pris
16/4Stockholm/ArlandaDénia Marriott La Sella Golf Resort & Spa
Tränare: Petra Rigby Jinglöv
Mer än 816 995:-Boka
Resekalender
19/1Sydafrika med NSGK
Kontakta oss
Adress:
Future Travel Sweden
Sankt Eriksplan 11
113 21 Stockholm